Menü
Elérhetőség

Takács Orsolya
ThetaHealing® Konzulens

Legyen az életed utazás, haladj afelé, amire vágysz

Hétszínvilág Lélekmelengető Klub

2018.03.04. 15.00-17.00

Hétszínvilág Lélekmelengető Klub

 

Kedves Ismerőseim!

A Hétszínvilág Lélekmelengető klub fő témája:

Boldogság, Te boldog vagy?

Torokcsakra, érthető kommunikáció, Belső Gyermek meditáció és ezzel kapcsolatos kérdések megbeszélése


Torokfájás, köhögés, rekedtség – olyan tünetek, amelyek sok mindenkit érintenek és a Torokcsakra egyensúlyvesztésére utalhatnak. Ezek a tünetek akadályozzák a beszédet és arra kényszerítenek bennünket, hogy egy kicsit hallgassunk, csendesedjünk el és halljunk meg másokat is, illetve halljuk meg a saját belső hangunkat.


A Torokcsakra, szanszkrit nevén Visuddha Csakra helye szimbolikus: ahol a fej és a mellkas találkozik, ahol összekapcsolódnak az érzelmek (mellkas, szív), a gondolkozással (fej, elme). A torokcsakra felelős a kommunikációért, azért, hogy világosan és őszintén fejezd ki magad, hogy hangot adj az érzelmeidnek és a gondolataidnak, hogy ki tudd fejezni a szükségleteidet. Testi szinten a nyak, a száj, a gége és a hangszálak, a pajzsmirigy, valamint a hallás és a hallószervek kapcsolódnak hozzá. A torokcsakra felelős a légzésért is, mert bár a tüdő a szívcsakrához tartozik, a légzés ritmusát a torokcsakra szabályozza.

A torokcsakra színe a kék, a szimbóluma a kék kör. Aktív, kifelé irányuló, cselekvő polaritású csakra és egyik legfontosabb feladata az őszinte és világos kommunikáció, valamint a beszéd és hallgatás egyensúlya. A beszédünkkel gyakran manipulálni próbáljuk a hallgatóságunkat, hogy olyannak lássanak bennünket, amilyennek mi szeretnénk. Különösen tipikus helyzetek lehetnek pl egy állásinterjú, egy üzleti tárgyalás, vagy egy szóbeli vizsga, de jó példa az is, ahogyan a reklámok manipulálni próbálnak minket, vagy ahogyan egyes médiák kommunikálnak.


A felesleges beszéddel nagyon sok energiát pazarolhat el az ember. Ha voltál már csendes meditációs elvonuláson, ahol a résztvevők napokig némasági fogadalmat tesznek, megtapasztalhattad, milyen hihetetlenül nagy részét foglalja le az agykapacitásunknak az, hogy megfogalmazzuk a mondanivalónkat, és hogy újra játsszunk beszélgetéseket a fejünkben. Eszedbe juthatnak olyan mondások, mint „Hallgatni arany” vagy „Ne szólj szám, nem fáj fejem.” „Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.”

A torokcsakra zavarát jelző tünetek közül a köhögés, gyakori torok köszörülés/krákogás vagy az éjszakai fogcsikorgatás gyakran elfojtott, ki nem mondott agresszióra vagy egyéb érzelmekre utalhat. Szintén a torokcsakrához tartozik a beszédben vagy hallásban fellépő bármiféle zavar, pl beszédhibák, dadogás, ha valaki kuszán, zavarosan, érthetetlenül beszél, gyakran kér elnézést, túl gyorsan vagy túl lassan beszél.

Erre épül március 4-én a klub.
Ennek megfelelően lesznek szituációs gyakorlatok és meditációk.

Szeretettel várlak!
Orsi

Hozzájárulás: 3000ft
A férőhelyek korlátozottsága miatt bejelentkezés szükséges.

Helyszín: Szolnok
Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésedre!
202551376

 

2018.02.04.  15.00-17.00

Újra Hétszínvilág Lélekmelengető Klub

 

Szeresd Önmagad!
Mert úgy könnyebb az élet.
Mert máshogy rezegsz és ezt más, akár eddig ismeretlen emberek is érzékelhetik.Amiből, csak jó dolgok keletkezhetnek.
Ez lesz a fő téma.
Ezt bogozzuk, erre meditálunk, beszélgetünk.
Erre a témára lesznek gyakorlatok.

Engedd el!
Sokszor halljuk mostanában.
De hogyan engedjük el? Miért jó az, ha elengedjük?
Hm?
Megtanítok nektek egy mantrát....

Ezek lesznek a fő témák.

És még amibe közben belenyúlunk, mert olyan mindig van.

Szeretettel várlak Titeket!


Valószínű újra Zsuzsinál? Szolnokon  ;)

„Arra jöttem rá, hogy csupán egyetlen dolog megoldást jelenthet minden problémára, ez pedig az, ha szeretjük magunkat. Ha az emberek minden nap csak egy kicsit szeretik jobban saját magukat, életük bámulatos módon ível fölfelé. Jobban érzik magukat. Megkapják azt a munkát, amit szerettek volna. Elegendő pénzük van. Kapcsolataik vagy fejlődésnek indulnak, vagy újak alakulnak a negatívak helyett. Szeretni önmagadat egy csodálatos kaland. Olyan, mint repülni tanulni. Képzeld el, ha mindannyian képesek lennénk repülni, ahányszor csak szeretnénk! – izgalmas lenne. Kezdjük hát el szeretni önmagunkat, most.„
Louise L. Hay

 

 

 

 

Napfonat csakra, a Hétszínvilág Lélekmelengető klub egyik témája lesz január 7-én.

Ébreszd fel a Belső Harcosod és ismerd meg az árnyoldalad!

Belső erő, hatalom, uralkodás és megadás, harag, agresszivitás, az árnyoldalad elfogadása, emésztés testi-lelki síkon, bátorság és félelem, inzulin és adrenalin termelés – ezek mind a Napfonat vagy Köldök, szanszkritül Manipúra Csakrához tartozó témák.

Érdekes önismereti kérdés, hogy mennyire vagy passzív-agresszív, vagyis édes mázba burkolva, manipulatív módon fejezed ki az uralkodási vágyad, vagy nyíltan felvállalod az agresszor vagy irányító szerepet. Visszaélsz-e a hatalmaddal bizonyos helyzetekben, hogyan bánsz a beosztottaiddal ha vannak, vagy olyanokkal, akiket valamiért magadnál alacsonyabb pozícióba teszel mentálisan (pl. takarítónő, pincér, valamilyen kiszolgáló személyzet, stb). Hosszasan dühöngsz utólag, hogy milyen igazságtalanul bánt veled a főnök, ügyintéző, portás, stb. vagy a helyszínen kiállsz magadért?

Gyakran kellemetlen lehet szembenézni a dühünkkel vagy a meghunyászkodásunkkal, pedig mindannyian kerülünk ilyen helyzetekbe és mindannyiunknak van „árnyoldala”. Az emberi forma együtt jár a tökéletlenséggel. A Napfonat Csakra egyik fontos feladata rávilágítani a saját árnyoldaladra és elfogadni azt. Ha ez nem történik meg, az elfojtott agresszió belülről és kivülről is képes romboló erővé változni.

 

 

A januári téma 2018.01.23-án az Egészségházban ismétlésre kerül!

időpont: délelőtt 09.00-11.00 

cím: Szolnok, Arany J.u.23. Egészségház

 

2018.01.07.  15.00-17.00 

Hétszínvilág Lélekmelengető Klub, Napfonat csakra, egyéniség kibontakoztatása

Helyszín: Szolnok, Szandai Sóház, Alma. u. 32.

Kedvesek!
Az Új évben is folytatjuk a beszélgetős esteket.
A Napfonat csakra a fő téma, mely gyönyörű sárga színével, mint a Nap, beragyogja a személyiségünket. Ha jól van energetizálva.
Ha ez a csakra rendben van, elérhetjük a teljességet. Harmóniában van a jobb és bal agyfélteke.
Ez az erő azt jelenti, hogy egyéniségek, egyediek vagyun, emellet viszont az emberiséggel is egy stabil, folyamatos kapcsolatot tudunk kialakítani.

Továbbá erősítjük még a saját személyiségünket is.
Ki miben tehetséges? Hogyan tudja azt mások kifejezésére juttatni?

Mi az amit szeretnél 2018-ban megvalósítani?
Mi az amit szeretnél hátrahagyni?
Ezeket hogyan tudod megtenni?

Ezek lesznek a fő témák.

.... és még addig mennyi mindent küld a Teremtő!

Várlak szeretettel!

Bejelentkezés szükséges!

Ölelés ♥
Orsi


20/2551376

https://www.facebook.com/thetaszolnok/

 

 

2017.12.03.   15:00-17:00

Hétszínvilág Női Klub/ Mártír vagy Uralkodó? Hogyan bízz magadban, másokban? Hogyan legyél kreatív?

Ez a téma 2017.12.06-án is elérhető azok számára, akiknek megfelelőbb a hétköznap délelőtt!

Részletek a facebook Theta Szolnok oldalon.

Ismét klub a Szandai Sóházban!   ( Szolnok, Alma u. 32. )

 

Témája: a szakrális csakra energetizálása és a hozzá kapcsolódó hitrendszerek bemutatása.

 

A 2. csakra - szankszrit neve Szvadhiszthana - nevének jelentése „ Édes íz” nem véletlen, hiszen e csakra működése azokkal a dolgokkal áll összefüggésben amelyek megédesíthetik életünket( táplálkozás,mozgás, változások, gyönyör és szexualitás) Ez a víz elemhez köthető. A hozzá tartozó szervek is kapcsolatban állnak a szervezetben található folyadékokkal.(húgyhólyag, keringési rendszer, szaporítószervek).Kapcsolatban áll a befogadással a táplálással és az érzelmekkel. Az a fajta kreativitás tartozik hozzá mely az embert a puszta túléléstől a lelki igények kielégítése felé fordítja. Ennek a csakrának a témája mindaz, ami az életet élni érdemessé teszi.

 

A 2, csakra továbbfejleszti az első csakra témáit. Itt már a személyes felelősségvállalás és az önkifejezés témaköreivel találjuk szemben magunkat. Ennek megfelelően a csakrához tartozó két ellentétes szerepszemélyiség, amely felszínre bukkanhat bennünk a Mártír vagy az Uralkodó

 

A Mártír: az első csakránál jelentkező áldozatnál már kevésbé hajlamos arra, hogy szenvedéseiért a külvilágot okolja. Viszont azt gondolja magáról, hogy nem érdemel jobbat, ami lelkiismeret furdaláshoz, végül önbüntetéshez vezet.

 

Az Uralkodó: mágneses vonzerővel bíró személyiség, kinek a társaságát mindenki élvezi. Nem okvetlenül arról van szó, hogy az Uralkodó különösen szerencsés csillagzat alatt született volna, sokkal inkább arról, hogy mindennek képes felismerni a jó oldalát és mivel ilyen megközelítéssel fordul a világ felé, ezért az ugyanezt tükrözi vissza neki. A kihívásokat a fejlődés lehetőségeként fogja fel. Képes elfogadni a dolgokat úgy, ahogyan vannak, jót és rosszat egyaránt. Elfogadja, hogy a jó és a rossz sokszor együtt érkezik. Megengedi magának, hogy örömét lelje elért eredményeiben. Mindig kielégíti a vágyait. Alapvetően jónak látja az életet.

 

Ha a csakra működése kiegyensúlyozott, akkor az egyén kreatív, bízik magában és másokban, képes kimutatni az érzelmeit.

 

Nem lehet erről röviden írni....

Akik már voltak a Hétszínvilág Női Klubban, tudják, hogy mindig van tanmese. Most is lesz.

 

... és addig még dobni fogja a Teremtő, hogy mivel foglalkozzunk.

 

Bejelentkezés szükséges!


20/2551376 vagy üzenhetsz is

 

részvételi díj: 3000Ft

 

Ölelés!
Orsi

 

 

2017.11.15.  09.00-11.00.

Közkívánatra egy délelőtti időpontban ismétlésre kerül a Ki a legfontosabb? Önmagad! című esemény!

Bejelentkezés: 20/2551376

 

 

 

 

2017.11.05.    16.30-18.30.

Hétszínvilág Női Klub/ Ki a legfontosabb? Önmagad!  

 

Kedveseim!

Folytatjuk a meditálós, beszélgetős esteket a Szandai Sóházban!
Szeretném átadni Nektek azt a finom energiát, amit a Theta nyújt nekem nap mint nap. Felemelni a rezgéseteket, hogy a rohanós, szürke hétköznapokon is legyen mihez nyúlni. Legyen miből töltekezni. 
A fő téma: Önmagad, Önmagunk.
Ezzel kapcsolatban két idézet jut eszembe, két kedvenc:
"...És ha arra kérnélek, hogy nevezz meg mindent, amit szeretsz,
mennyi időbe telne számodra, hogy megnevezd önmagad?
Eszedbe jutna egyáltalán önmagad? Mennyi idő után?
A boldogság titka az önszeretet."

Nekem nagyon nem ment könnyen az önszeretet. Nagyon megküzdöttem magammal. De mióta jóban vagyunk, sokkal könnyebb az életem, mert más is érzi ezt a finomabb energiát....

"Legyél szivárvány valaki esőfelhőjében."

Hányszor van, hogy valaki rossz kedve lehúz téged is? Akár a gyerkőc hisztije? Hm? Na, ilyenkor ne hagyd magad. Legyél Te a napsütés az életében!
Erre is meditálunk majd.

Tudjátok,lesz meglepetés is,meg amit a Teremtő küld 

Részvételi díj: 3000Ft

Szeretettel várlak!

Ölelés 
Orsi

Bejelentkezés: 

20/2551376

takacsorsi8@gmail.com

facebook/ thetaszolnok-takács orsi

 

 

 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

2017.10.17. 10.00-12.30.

Hétszínvilág Női Klub/ A belső harmónia megteremtése

 

Nagyon fontosnak tartom a mai rohanó világban, hogy megtaláljuk, megteremtsük a belső harmóniánkat.
Mert így sokkal könnyebb az életben felmerülő sok feladatnak megfelelni illetve könnyedebben tudjuk a feladatainkat megoldani.

Ez a délelőtt a harmónia, a nyugalom és a belső béke megteremtéséről fog szólni.
Meditálunk, beszélgetünk, teázunk.


Az esemény az Arany J. út 23. szám alatt, az Egészségházban lesz.

részvételi díj: 3000Ft

 
Bejelentkezés szükséges!
20/2551376
takacsorsi8@gmail.com

Szeretettel várlak!

Orsi

 

 

 

 

 

2017.10.08. 16.30-18.30.

Hétszínvilág Női Klub/ Öröm meditáció

 

Teremtsünk együtt örömöt, békességet, áldást önmagunkra, családunkra, a rohanó hétköznapokra!
Mire számíthatsz?
Bensőséges hangulatra, a Szandai Sóház ezernyi színben pompázó sófalai között.
Egy könnyű beszélgetésre, meditációval fűszerezve.
2 óra nyugalomra, mely rólunk, Nőkről szól.
Amikor csak magadra, a belső hangodra kell figyelned.
A legfontosabb dolgod az lesz, hogy lazíts és feltöltődve térj haza családodhoz.
Ami még lesz:
Értő figyelem, egy vagy több csésze forró tea, és még sok minden, de ez legyen egyenlőre titok.
A létszám korlátozott, mert tényleg fontos a bensőséges hangulat.
Az első 8 jelentkezőt tudom fogadni.
Részvételi díj: 3000Ft
Jelentkezhetsz itt, privátban vagy telefonon.

Helyszín: Szandai Sóház, 5008 Szolnok, Alma u. 32.

Szeretettel várlak!
Orsi

20/2551376