Menü
Elérhetőség

Takács Orsolya
ThetaHealing® Konzulens

Legyen az életed utazás, haladj afelé, amire vágysz

Rólam

Takás Orsi Thetahealing Konzulens

Volt egy lány, egy nő....

Sokáig kereste a helyét, kereste a miértekre a választ. Kereste az utat a lelkéhez, a múltjához. Kereste a megfelelő kulcsokat és válaszokat. ...és ez a Nő már jóban van az élettel, sok mindennel, mert megtalálta, megtaláltam a ThetaHealinget! Mely sok mindenre választ ad.

Mi is ez? Nagy Szilvia, a Thetahealing Magyarországi képviselőjénél jobban nem írhatja le senki: "A ThetaHealing, Theta gyógyítás olyan technika, módszer, amely a theta agyhullámokat használja ahhoz, hogy a tudatalatti szabotáló, gátló mintáit és programjait beazonosítsa, tudatossá tegye. Miután beazonosítjuk a gyökérproblémákat, a theta agyhullám állapotában, amelyben intuitív módon könnyebben hozzáférünk ehhez az önszabotáló hitrendszerhez, könnyen, gyorsan és hatékonyan le tudjuk cserélni azt, és pozitív érzelmi mintákat tanítunk meg helyette. Ezzel meg tudjuk változtatni, újra tudjuk teremteni a valóságunkat. Amikor hitrendszerekről beszélek, akkor gondolati és érzelmi minták összességére gondolok. Ezek azok a berögzült gondolatok, érzelmek, amelyek automatikusan irányítják a viselkedésünket. Ilyenek lehetnek például:„semmit nem adnak ingyen”, „az életben mindenért meg kell küzdeni”, „minek örüljek?” – és hasonlók."

Konzulensként szeretettel várom érdeklődésed, hívásod! A konzultációk a ThetaHealinghez méltó helyen, Szolnokon, a belvárosban lévő Egészségházban zajlanak. ( Arany J. u. 23.)

Life Coachként egy másik irányból közelítem meg a számodra nehéz élethelyzeteket.
Ezzel kapcsolatban szeretettel ajánlom a Life Coaching menü alatt lévő részletes leírást!

Bejelentkezés előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Takács Orsi
Theta Healing konzulens, Life Coach

202551376